Her er et forslag på en 4-dagers opplevelsestur til Spania og Pyreneene, for de som ønsker noe mer utradisjonelt. Vi er fleksible, og ønsker dere et faglig innslag inkludert så ordner vi selvsagt dette.

Velkommen til Spania!

Spania har mye å by på, ikke bare for de som elsker storbyer, sol, strand og shopping. Er dere ute etter en litt mer aktiv tur, så har vi et skreddersydd opplegg som passer midt i blinken! Turen starter fra Barcelona, men vil hovedsakelig foregå i Pyreneene – et område perfekt for aktiviteter i naturen.
Turen passer for grupper fra 6 – 14 personer.

Dag 1
På morgenen kjører dere fra Barcelona til Mont-rebei og Balaguer for å starte med kajakkpadling. På ettermiddagen blir det lett klatring og prøvesmaking av lokale produkter og vin.

Middagen blir under åpen himmel og dere overnatter i leiren med de fleste bekvemmeligheter, såkalt glamping.

Dag 2
Frokost i leiren.

Turen går videre fra Mont-rebei til Sort – Tavascan. Trekking gjennom ravinene i Mont-rebei eller paragliding fra Ager. Lunsj på hotell Pessets en Sort. Senere blir det prøvesmaking på ost fra Pallars og besøk på det underjordiske vannkraftverket i Tavascan.

Middagen blir en opplevelse av typiske retter fra Pyreneene. Overnatting på hotell Estanys Blaus *** hvor dere skal bo i 2 netter.

Dag 3
Frokost på hotellet.

Denne dagen er dere i Tavascan-området. Fritid på morgenen og til lunsj får dere servert en deluxe piknik .
På ettermiddagen går dere på dyre- safari i naturparken Parque Natural del Alto Pirineo.

På kvelden Konsert / klassisk gitar og flamenco i den romerske kirken i Tavascan. Avskjedsmiddag på hotellet dere bor på.

Dette er kun et lite eksempel på hvordan en slik tur kan legges opp. Vi gir dere mer enn gjerne flere forslag til gode løsninger for deres gruppe. Ønsker dere noen netter i Barcelona før eller etter Pyreneene, er det også fullt mulig. Bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Hjertelig velkommen inn i Eventfuls verden!

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.