Her er et forslag på hvordan man kan kombinere det faglige med et treningsprogram.

Velkommen til Kroatia – treningsglede!

I en travel hverdag er det viktig med god helse. Dette gjelder både i arbeidslivet og i det private. Denne reisen passer like godt for de som har trent før som for deg som er nybegynner. Du bestemmer selv hvor hardt du vil presse deg, men tanken med denne turen er å få noen flere over den berømte dørterskelen samtidig som kombinerer faglig med sosialt.

Kroatia er et slående vakkert land, med store variasjoner og rik historie. Her finner du noen av de mest gjestmilde innbyggerne i Europa, interessante severdigheter og kultur og natur i overflod. Lavt prisnivå og ingen innpåslitne gateselgere. Et spennende gastronomisk kjøkken og sjarmerende vingårder kan Kroatia også friste med.

Brac
I den kroatiske skjærgården finner man den tredje største øya i Kroatia, Brac. Her skal vi nyte det krystallklare vannet, og lange herlige strender og den gode gjestfriheten. Brac kan skryte av å være en av de mest solfylte stedene i Europa.

Split
55 minutter med båt fra Brac ligger byen Split, Kroatias nest største by. Denne byen har en svært spesiell sjarm og man kommer seg best rundt til fots ettersom gamlebyen er bilfri. I Split finner du mange små trange gater, butikker, hyggelige cafeer og både lokale og turister som nyter kvelden på en av de mange restaurantene.

Dag 1
Vi flyr til Split og blir vi møtt av vår lokale guide, busstransport fra flyplass til havnen og båt fra Split og over til øya Brac. Vi møtes igjen til en liten gjennomgang på dagene vi har foran oss og første treningsøkt: Styrke & Kjernekraft.
Middag på hotellet

Dag 2
Trening; Stretch, 60 minutter
Faglig økt formiddag eller ettermiddag
En times helse-foredrag
Resten av dagen på egenhånd for sol, bad, sightseeing og spa.
Trening; Høy intensitet, 60 minutter
Middag på hotellet eller i sentrum

Dag 3
Trening; Kondisjonstime, 60 minutter.
Faglig økt formiddag eller ettermiddag
Resten av dagen på egenhånd for sol, bad, sightseeing og spa.
Trening; Bootcamp, 60 minutter.
Middag på hotellet

Dag 4
Fottur til Vidova Gora, 778 moh og med nydelig utsikt over øya! Vi tar med niste fra hotellet og får oss en herlig tur på ca 5-6 timer. Husk gode sko og godt med vann.
Middag på hotellet eller sentrum

Dag 5
Trening; «Gruppas ønske» 60 minutter. Utsjekk og transport til havnen for båt over til Split. Her skal vi tilbringe siste dagen vår før hjemreisen. Ved ankomst Split kjører vi til hotellet for innsjekk og får deretter en privat guidet tur i Split. Tid for å nyte byen på egenhånd, shopping og cafeliv.

Avskjedsmiddag i Split

Dag 6
Utsjekk og transport fra hotell til flyplass.

Dette er kun et lite eksempel på hvordan en slik tur kan legges opp. Vi gir dere mer enn gjerne flere forslag til gode løsninger. Bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Hjertelig velkommen inn i Eventfuls verden!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Firmatur til Kroatia
Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.