Her er et forslag på hvordan en 4 dagers tur til Barcelona kan legges opp.

Velkommen til Barcelona!

Barcelona er manges favorittby, og ikke uten grunn. Barcelona har god temperatur nær sagt året rundt, mange severdigheter og deilig mat og vin som kan nytes på en av byens utallige restauranter eller barer. Og ikke minst er byen krydret med en hyggelig atmosfære og en spektakulær arkitektur. På toppen av alt dette er Barcelona begunstiget med strandpromenade, Middelhavet og stor badestrand.

Barcelona er ikke Spanias hovedstad, men uomtvistelig er byen nummer en blant turistene.Du vil ikke angre på en reise til Barcelona. Muligheten er stor for at du blir avhengig av den storbypulsen og herlige atmosfæren denne flotte byen har å by på.

Dag 1
Reise til Barcelona og innsjekk på hotellet.

Nå skal dere få bli bedre kjent med fantastiske Barcelona og samtidig spise og drikke dere gjennom byen! Her vil dere få historie, fun-fact, se fantastiske bygninger og samtidig gå innom tradisjonelle steder og få smake på spanske delikatesser. La Boqueria, som er kjent som et av verdens beste matmarked. Skinke og ost-smaking, pinxo-smaking (tapas).

Så er det noen timer på egenhånd før felles middag på El Principal restaurant. Her nytes en bedre spansk middag.

Dag 2
Frokost og konferanse på hotellet.

Etter faglig del kjøres dere ned til havnen hvor vi chartrer yachten Southern Cross. Barcelona fra havet! (Husk å ta med badetøy!). Her blir det servert en deilig lunch og servering av drikke. Dere ligger ca 1 time til kai når lunch serveres og deretter seiler dere ut på havet og kan nyte sol og bading.

Middag på Restaurant Carpe Diem Lounge Club. Restauranten ligger fint til ved promenaden ved havet, og det ligger flere nattklubber i kort gåavstand. Restauranten tilbyr en utsøkt fusion-meny og dette regnes for å være en av topp-loungene i Barcelona for tiden.

Dag 3
Frokost og konferanse på hotellet.

Ettermiddagen er til fri benyttelse.

Middag på Restaurant Bravo 24. Restauranten ligger på et av Barcelonas mest populære og trendy hoteller, W Hotel Barcelona. Her vil Michelin-stjerne kokken Carlos Abellan forberede en 3-retters meny for dere med ingredienser og fra Middelhavets kultur og skikker, både med fisk og kjøtt. Restauranten ligger rett på stranden og med flott utsikt over byen og havet.

Dag 4
Frokost på hotellet, utsjekk og hjemreise.

Dette er kun et lite eksempel på hvordan en slik tur kan legges opp. Vi gir dere mer enn gjerne flere forslag til gode løsninger. Bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Hjertelig velkommen inn i Eventfuls verden!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.