Her er et forslag på hvordan en 3 dagers tur til Budapest kan legges opp. Om dere ønsker mer faglig tid sammen kan dette selvfølgelig legges inn.

Velkommen til Budapest!

Budapest ble nylig kåret til den beste byen i Europa (2014) og den nest beste i verden. Byens lys gir en ekstra dimensjon til følelsen av at Budapest har en avslappet og svermerisk stemning. Budapest er kontrastenes by, øst og vest er mye mer synlig her enn i den mer besøkte kulturnaboen Praha. Ikke bare sosialt, men også geografisk. Det er mange gamle, fine bygninger og parker, og mye å se og gjøre på begge sider av Donau.

Dag 1
Bagasjen kjøres til hotellet og dere til lunsj på Fishermen`s Bastion. Her er det booket bord og lunsj til dere på en av Budapests Michelin-stjerne restauranter med nydelig utsikt over byen og elven Donau. Fine dining med internasjonale og tradisjonelle ungarske retter «med en tvist».

Etter en god lunsj fortsetter dere med en gøyal aktivitet; River ride sightseeing. Vi leier en River ride til dere, den står klar som en «vanlig» buss og venter. Så blir dere tatt med på en rundtur hvor dere får se de viktigste attraksjonene og blir kjent med byen, både på land og til vanns! Turen varer ca 2 t.

Middag på Spoon Restaurant & Lounge! Ved foten av Chain Bridge, rett foran Buda Castle ligger denne 75 meter lange restaurantbåten.

Dag 2
Etter en faglig formiddag tar dere turen til et av Budapests mest interessante områder; Det jødiske kvartalet.

Lunsj på restaurant Spinoza, en lokal liten perle – før dere fortsetter med en spennende vandretur i området. Med stopp på noen av de lokale spesialitetene, samt innom Budapest berømte ruin puber. Når jødiske kvartalet er gjennomført, dere er mette og glade etter flere pub-stopp, vil dere nå ha noen timer til egen rådighet for shopping, sightseeing eller og utforske flere av Budapest spennende utvalg av barer.

På kvelden møtes alle igjen for transport til felles middag på Baltazar restaurant. I litt ruinpub stil og en av «hot-spot» i Budapest om dagen. Avslappet stil og god mat.

Dag 3
Frokost på hotellet og utsjekk

Etter utsjekk er det transport til et av Budapest mest kjente varme kildebad. Her skal dere få nyte noen timer og kan boltre dere i de utallige badene, jacuzzi, massasje dusjer, saunas og steambad. I tillegg kan det bestilles behandling til hver enkelt, slik at dere får avsluttet oppholdet med en 30-minutters behandling/massasje.

Etter Szechenyi Bath er det en kort spasertur til restaurant Robinson som ligger på en liten øy. Avskjedslunsj før transport til flyplassen.

Dette er kun et lite eksempel på hvordan en slik tur kan legges opp. Vi gir dere mer enn gjerne flere forslag til gode løsninger deres gruppe. Bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Hjertelig velkommen inn i Eventfuls verden!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.