Har firmaet ditt gjort det ekstra bra i år? Belønn dine ansatte med en spennende tur til Galapagos-øyene.

Unik naturopplevelse på sitt beste!
De forheksede øyene er utvilsomt et høydepunkt, Galapagos er nok noe av det mest unike man kan oppleve, et levende museum i evolusjonære endringer.
Du kommer tett på en rekke eksotiske arter, og blant dyrene som finnes her ute er det en rekke fugler, marine iguaner, delfiner, hval, hai og et stort antall tropisk fisk.

Galapagos øyene er av vulkansk opprinnelse og landskapet er preget av dette.
Galápagosøyene er på UNESCOs verdensarvliste og det samme gjelder det omkringliggende havet som er et maritimt reservat.
Øygruppen er også fredet, men åpen for turisme, det er kun lokalbefolkning med tilknytning til øya som får bo der og det er kun noen få øyer som er bebodd.

Husk å ta med kamera (gjerne vanntett) med stort minne, her er mange blinkskudd å forevige!

Dag 1
Dere hentes i privat transport på flyplassen i Quito og kjøres til hotellet for innsjekk. Etter en lang reise har dere litt fritid for å oppdage Quito på egen hånd, før felles middag på lokal restaurant.

Dag 2
Frokost på hotellet og utsjekk. Dere blir kjørt til flyplassen i Quito og flyr ut til Galapagos, før dere går om bord i privat chartret båt for deres gruppe. Dette skal være deres hjem de neste 4 nettene. Her er alle måltider inkludert, og dere har med egne engelsktalende guider om bord. Første dagen skal dere blant annet besøke San Cristobal og et avlssenter for skilpadder.

Dag 3 – 5
Alle måltider om bord på båten.
Det vil være flere forskjellige utflukter til øyene på Galapagos hver dag. Dere vil kunne snorkle, padle kajakk og dykke om ønskelig. På land vil dere få oppleve det vulkanske landskapet og møte de forunderligste fugler og dyr. Man kan komme så tett som 2 meter fra dyrene.

Dag 6
Frokost på båten og utsjekk. Dere har en morgenutflukt i Galapagos, før dere blir transportert til flyplassen og skal fly videre til Guayaquil. Her skal dere ha siste natten på hotell, og dere blir tatt med på en sightseeingtur rundt i denne tropiske og travle storbyen.
Dere har avskjedsmiddag på lokal restaurant og for de som vil fortsette kvelden er det et livlig natteliv her.

Dag 7
Frokost på hotellet og utsjekk. Dere har litt tid på egen hånd på dagen for å utforske byen eller slappe av ved bassenget på hotellet. Deretter får dere privat transport til flyplassen for innsjekk og hjemreise.

Dette er kun et lite eksempel på hvordan en slik tur kan legges opp. Vi gir dere mer enn gjerne flere forslag til gode løsninger deres gruppe. Bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Hjertelig velkommen inn i Eventfuls verden!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.