Firmatur til Manchester

Kombiner denne fine engelske byen med sightseeing, shopping, god mat og drikke og hvorfor ikke se en kamp på Old Trafford?

Manchester er på størrelse med Oslo, ligger en liten time med tog fra Liverpool.

Byen har mye å by på, ikke bare fotball.
Nydelig og gammel arkitektur, historie og kultur. Shoppingen er veldig bra, og her finner du også alt man kan ønske seg innen pub, restaurant og nattklubber.

Men man kommer ikke utenom fotball, byen er synonymt med fotball med sine to lag Manchester United og Manchester City.

Her er noen av våre Manchester tips:

Puber verdt et besøk: Noen av byens eldste puber må stå på planen for et opphold her, og vi nevner blant annet Old Wellington Inn/Sinclairs, The Crown and Anchor (rett ved katedralen) og The Britons Protection med over 300 whisky-merker. Blant de nyere barene foreslår vi Rain Bar; her må Fish and chips testes – med øl som en del av oppskriften!

National Footbal Museum: Need we say more..?

Manchester Katedralen: Katedralen er bygget i gotisk stil, og har Englands bredeste kirkeskip på 35 meter. Det er også mulig å komme opp i toppen med en fantastisk utsikt over byen.

Picadilly Gardens: Etter parken ble renovert er dette blitt en veldig populær park for folk i alle aldre. Her finner man både lekeplass og promenader. Ta en tur innom for en liten avveksling fra storbyjaget.

Old Trafford: Man kommer ikke utenom fotball i denne byen. Her kan du være med på en guidet rundtur og se på gamle pokaler, og trøyer brukt av blant annet David Beckham!

Restauranter: Vi nevner Manchester House, Moose Coffee, The French at Midland, Yuzu, Almost Famous og Australasia (anbefaler Szechuan salt and pepper beef skewers!). Og det finnes så mange andre sjarmerende steder, her finner man restauranter med mat fra alle verdensdeler.

Byen byr som sagt på mange muligheter og vi kan arrangere det meste her inkludert fotballbilletter. Det sies at Manchester prøver å bli det nye Barcelona – så kanskje det er verdt et besøk for ditt firma?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.