Her er et forslag på hvordan en 4 dagers tur til New York kan legges opp.

Velkommen til New York!

New York er manges drømmeby. Hvis du ikke har vært der, står byen garantert høyt på ønskelisten over kommende reisemål. De som har besøkt byen, vil svært gjerne besøke den på nytt. New York kalles gjerne «The Big Apple» eller «byen som aldri sover». New York er ikke hovedstaden i USA, men er likevel landets mest attraktive by. Så hvis du husker fotoapparatet, tar med deg nok sparepenger og møter byen med et åpent sinn, vil New York gi deg utrolig mye tilbake i form av opplevelser og gode minner.
Vi kan garantere dere at denne byen kommer til å ta pusten fra dere!

Dag 1
Guide møter oss i ankomsthallen i New York. Transport til hotellet for innsjekk. Her kan dere velge om dere ønsker å kjøre en tradisjonell buss, eller om vi skal starte oppholdet med overraskelsesmoment og leie inn utradisjonell flyplass-transport som Hummer-limousiner med servering av drikke på vei inn til Manhattan. Innsjekk på hotellet og litt tid på egenhånd før alle møtes igjen til en før-drink på hotellet.

Middag er på en restaurant som ligger i Meatpacking District (mest hippe utested-området i NYC).

Dag 2
Frokost og faglig samling på hotellet.
Etter faglig økt kjører vi over til Brooklyn for å spise lunsj på en amerikansk diner; Juniors Bakery. Dette er for å få litt av «den tradisjonelle, typiske amerikanske stilen» i løpet av oppholdet.
På Juniors Bakery er de kjent for å ha verdens beste ostekake!

Bussen forlater oss i Brooklyn vi spaserer over Brooklyn Bridge tilbake til Manhattan. Vel fremme på Manhattan kommer vi inn i området med Ground Zero, så her kan de som ønsker besøke 11.september senteret.

På kvelden møtes alle igjen for felles middag.

Dag 3
Frokost og faglig samling på hotellet. Ettermiddagen til fri disposisjon. Felles middag på kvelden.

Dersom ønskelig kan vi legge inn en felles sightseeing eller besøk på en av de mange severdighetene denne byen kan by på.

Dag 4
Frokost på hotellet. Utsjekk og oppbevaring av bagasje.

En siste «breath taking» opplevelse fra The Big Apple! Helikoptertur med Liberty Helicopters over Manhattan. «The Big Apple» tour. Varighet: 12-15 minutter.

Etter helikopterturen, avslutter dere oppholdet i New York med en deilig champagne-brunch på restaurant Baltazar.


Dette er kun et lite eksempel på hvordan en slik tur kan legges opp. Vi gir dere mer enn gjerne flere forslag til gode løsninger. Bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Hjertelig velkommen inn i Eventfuls verden!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.