Vi er et fullverdig reisebyrå som arrangerer turer for grupper. Skal du ta med ansatte, gode kunder eller samarbeidspartnere på tur?

Er du ute etter en incentive tur/belønningsreise, team building blant dine ansatte, jubileumstur, julebordstur/julebord i Norge, kreativ samling med gode kunder osv. så kan vi sette sammen alt fra A – Å for deg og dine. Vi skreddersyr hvert enkelt arrangement slik at opplevelsen blir tilpasset de som skal delta og hva dere ønsker å oppnå med turen. Se på dette som en investering!

Enten dere vil ha 1 dags konferanse i Norge, 2 dagers reise i Norden, langhelg i Europa eller reise litt lenger, har vi mange års erfaring med å sette sammen en komplett pakke. Vi søker bestandig etter å ha med det «lille ekstra» som vil begeistre og gi dere en minneverdig opplevelse.

I tillegg til det faglige kan vi legge inn mat- og drikkeopplevelser slik at dere blir kjent med landet dere besøker.

Her er noen ideer vi kan friste med, men når det gjelder reising er «the sky is the limit» et meget passende begrep. Det kommer an på deg og ditt budsjett.

* Eventful tur til Åre med snøscooter kjøring, lunsj i det fri, skikjøring og mm.

*Eventful tur til Svalbard med nordlyssafari i hundeslede, utendørs middag og grottebesøk.. Kanskje spotter vi en isbjørn eller fler?

* Eventful tur til Madrid med tapas vandring, besøk på Real Madrid Stadion, Prado museet, og mye mer. I Madrid er det et hav av interessante steder å besøke og like mange, om ikke flere restauranter.

*Eventful tur til Manchester med fotballkamp, pubcrawls, shopping og kultur. Vi går god for at denne byen passer for alle!

* Eventful tur til Sør-Afrika er noe av det mest spektakulære du kan oppleve! Alt fra safari med de 5 store, til Table Mountain, Robben Island, Cape Town, Kapp det gode Håp med Kapp pingvinene osv.

*Eventful tur til New York – New York Rangers kamp i Madison Square Garden er en høydare på programmet, sammen med alt annet fantastisk the Big Apple har å tilby.

* Eventful tur til Miami med besøk i Everglades National Park, Sawgrass Mills (shopping outlet), båttur med lunsj er bare noen av tingene denne fantastiske byen har å tilby.

*Eventful tur til Tokyo med ekte sushi, majestetiske Mt. Fuji, karaoke og den vakre kysten rundt.

Som dere skjønner så er det bare fantasien (og budsjettet) som setter begrensninger. Det er utrolig mange fine steder i Norge som egner seg meget godt til firmaturer. Kommer helt an på hva dere vil oppnå med turen. Vi gir dere gjerne forslag til gode løsninger for deg og dine. Bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Hjertelig velkommen inn i Eventfuls verden!

Firmatur Svalbard
Firmatur til New York
Firmatur til champagne
Firmatur med fotballkamp i england
Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.