Vi skreddersyr gutteturer!

Vi er et fullverdig reisebyrå som arrangerer blant annet Gutteturer for «gutter» i alle aldre!

Er dere en gjeng gutter som har en årlig tur eller ønsker å starte en tradisjon med å dra på tur? På venstre side finner dere endel turer som allerede ligger ute til salg. Dette er påmeldingsturer der hvem som helst kan bli med enten dere er 2 kamerater eller en større gjeng.

I tillegg kan vil skreddersy turer for kameratgjengen som kun ønsker å reise med kjente.Enten dere vil avgårde en weekend eller på en lengre tur kan vi sette sammen et uforpliktende tilbud for dere der vi lager et program ut i fra deres interesser. Enten det er Formel 1 billøp, Goodwood, båtrace, Las Vegas, øltur, idrettsarrangement eller safari – bare ta kontakt og vi setter sammen et forslag for dere ut i fra ønsker og budsjett.

Noen av turene våre har med norsktalende reiseleder fra avreise til hjemkomst – andre har vi norsktalende reiseleder på destinasjonen.

Jenter har i mange år vært flinke til å dra på spahelger sammen, men veldig ofte så er dere gutter litt mindre flinke til å dra på tur bare dere. Derfor har vi bestemt oss for å satse på gutter som også fortjener litt alenetid!

Varierte reiser, opplevelser, fellesskap, spennende aktiviteter = Guttetur med Eventful!

Som dere skjønner så er det bare fantastien (og budsjettet da) som setter begrensninger. Bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Hjertelig velkommen inn i Eventfuls verden!

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.