Firmatur til Tokyo

Opplev metropolen Tokyo, vakker natur og flotte badebyer i nærheten.

Tokyo er virkelig en by man bør besøke en gang i løpet av livet. Byen byr på et bredt spekter av kultur, nærliggende natur og høytravende fjell, og selvsagt: masse god mat. Vi nevner Tea ceremony, templer, Origami museer, shopping og noe som passer for en hver smak.

Tokyo passer også ypperlig for kombinasjon av konferanse og fritid.

Dag 1
Dere hentes i privat transport på flyplassen i Tokyo og kjøres til hotellet for innsjekk. Første dagen har dere fritid på formiddagen til sightseeing, shopping og inntrykk. På ettermiddagen samles dere for Tokyo night panoramic tour. Middag denne kvelden er om bord på en japansk husbåt (Yakatabune), med spektakulær utsikt fra sjøsiden.

Dag 2
Frokost på hotellet før dere blir hentet med privat transport for fulldags Tokyo sightseeing. Det blir tea ceremony, Origami museum, Tokyo Sky Tree og sushilunsj. Middagen inntas på lokal japansk restaurant, og dere spiser «Kaiseki» som er en sharingmeny med 6 – 15 retter.

Dag 3
Frokost på hotellet og utsjekk. Idag skal dere få oppleve majestetiske Mt. Fuji på flere måter, cruise på Lake Ashi og se en vulkans dal. Videre går turen til nytt hotell i Atami som ligger sør for Tokyo, med felles middag. Her kan vi for eksempel bestille en times privat karakoe for gruppen, gjør som japaneren og finn frem sangeren i deg.

Dag 4
Frokost på hotellet i Atami og utsjekk. Denne dagen brukes i Izu området hvor dere skal opp i taubane, besøke en gullgruve og ut på båttur for å se dramatiske steinformasjoner, klipper og huler.
Dere kjører deretter videre og sjekker inn på et flott strandhotell i Shimoda. Felles middag her på kvelden.

Dag 5
Frokost på hotellet, og utsjekk. Shiomoda har mye å by på, og dagen er satt av til gåtur i flotte Perry Road, besøk på et folk craft museum og å se Jogasaki kysten som er formet av lava.
Privat transport videre derfra til turens siste hotell i Yokohama. Her kan dere oppdage det urbane området Yokohama Minato Mirai 21. Avskjedsmiddag blir på janansk vis med Teppanyaki, her står kokkene i midten av gruppen og shower mens de lager mat som serveres gruppen underveis. Anbefales virkelig!

Dag 6
Frokost på hotellet og utsjekk. Dere blir hentet med privat transport og kjørt til flyplassen i Tokyo for innsjekk og hjemreise.

Dette er kun et lite eksempel på hvordan en slik tur kan legges opp. Vi gir dere mer enn gjerne flere forslag til gode løsninger deres gruppe. Bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Hjertelig velkommen inn i Eventfuls verden!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.