Hvem er vi?

Eventful er fullverdig reisebyrå for gruppereiser, enten for et firma eller individuelle som ønsker å reise sammen med andre på ferie.

Enkelt- eller dobbeltrom?

Vår priser er basert på dobbeltrom/lugar, men enkeltrom/lugar er selvsagt også mulig.

Våre hoteller

Vi forsøker bestandig å bruke 4 og 5 stjerners hoteller og vil oppgi i turprogrammet om det er noen avvik på dette.

Antall deltakere per tur

Våre påmeldingsturer består som regel av 15 – 30 personer. Firmaturer skreddersys ut i fra antall deltakere.

Hva er inkludert i prisen?

Vi inkluderer det meste i våre turer, men hvor mange utflukter, måltider osv varierer fra reise til reise. Hva som er inkludert informerer vi bestandig om i forbindelse med turbeskrivelsen og prisen.

Tilslutningsfly

Reiser du fra andre byer enn Oslo, ta kontakt med oss, så ordner vi gjerne dette for deg. Det er viktig at det spesifiseres et ønske om tilslutningsbilletter ved bestillingstidspunktet.

Fly

Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Disse tidene kan endres – og avreisetiden er ikke endelig før avreise. Billetten kan vanligvis ikke endres etter at reisen er påbegynt, og det gis ikke refusjon for delvis benyttet billett. Billetten kan ikke benyttes av andre enn personen den er utstedt til.
Forsinkelser kan oppstå på grunn av værforbehold, tekniske feil, streik eller annet, og kunden kan derved miste en videre flyforbindelse. Skulle dette skje, vil det flyselskap du skulle reise med, være ansvarlig for å forandre billetten. Flyselskapene følger internasjonale regler.

Ved selvforskyldte forsinkelser som f.eks. for sent fremmøte til flyavgang eller transferbuss, kan ikke flybilletten forandres til en annen forbindelse. Ny billett til full pris må i slike tilfelle betales av den reisende selv.

Forsinkelser kan dessverre inntreffe. Flyselskapene har egne regler for dekking av mat og eventuelt hotellopphold. Disse er regulert av internasjonale bestemmelser. Slike forhold er derfor ikke Eventfuls ansvar.

Innsjekk på fly

Vanligvis kan man ikke sjekke inn på nettet med gruppebookinger. Det enkleste er derfor å sjekke inn på flyselskapenes innsjekkingsautomater og deretter levere bagasjen ved baggage drop-skranken.

Reiseleder

Vi har så godt som alltid med en norsktalende reiseleder på våre turer. Reiseleders kontaktinfo vil dere motta sammen med programmet for reisen i god tid før avreise.

Pass & visum

Alle som reiser til utlandet må ha gyldig pass. Det er den reisendes ansvar å sørge for at pass og eventuelt visum er gyldig ved avreise. Mange land krever at passet er gyldig minst seks måneder etter hjemreise. Navnet i passet må være identisk med navnet i flybestillingen. Pass med innreisestempel fra Israel kan føre til nektet innreise i noen land.

Reisende med utenlandsk pass må sjekke reglene ved den aktuelle ambassaden eller konsulatet. Har du annen nasjonalitet enn norsk er det viktig at du informerer oss ved bestilling, slik at riktige pass- og visumopplysninger kan bli gitt. Eventful er ikke erstatningspliktig for passasjerer som ikke har dette i orden.

På enkelte av turene våre må man ha visum for å komme inn i landet. I turprogrammene på våre nettsider fremkommer det om man trenger visum eller ikke. Her fremkommer det også om visum er inkludert i prisen

Forsikring

Eventful anbefaler alle sine reisende å tegne avbestillings- og reiseforsikring. En reiseforsikring er en omfattende forsikring som gir deg betydelig trygghet i mange situasjoner og uforutsette hendelser som kan oppstå på reisen. Sjekk om reiseforsikringen din gjelder for reise i hele verden og er gyldig i hele reiseperioden.

Vaksinasjon

Vi anbefaler deg å ta kontakt med din fastlege for å få vite hvilke vaksinasjoner er aktuelle for dine reisemål.

Bagasje

Du vil få oppgitt hvor mange kilo bagasje du kan ha med deg både i innsjekket bagasje og håndbagasje i dokumentene du får fra oss i forkant av reisen. Dette varierer fra flyselskap til flyselskap.

Internett og telefon

Vi gjør oppmerksom på at bruk av internett og telefon kan bli en kostbar affære i utlandet. Sjekk med din teleoperatør før avreise.

Eventful AS tar forbehold om eventuelle skrivefeil og valutaendringer.

Ansvarlig arrangør er USA Spesialisten AS

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.