Opplev den ville vesten i ekte cowboystil!

Et opphold på ranch i USA gir et innblikk i hvordan dagens cowboyer lever og hva hverdagen deres består av. Under her er et forslag på ranchopphold i Wyoming kombinert med besøk i Denver og Fort Collins.

Det finnes flere ulike former for ranchferie, og vi har noe som passer for alle, og i flere stater.

Guest Ranch:
Dette er en typisk «Dude» ranch, og gjestene oppholder seg som regel her mellom 3 – 7 dager. De tilbyr et daglig organisert program med ridning og andre ranch aktiviteter, med faste sharing-måltider og kveldsunderholdning.

Resort Ranch:
Denne typen ranch tilbyr det samme som en Guest Ranch, men med flere aktiviteter inkludert. Her har man i tillegg flere fasiliteter som f.eks tennisbane, svømmebasseng og aktiviteter som fluefisking m.m.

Working Ranch:
Dette er den enkleste typen ranch med tanke på standard. Hovedsakelig er man med på oppdrett av hest og storfe, og daglidagse gjøremål på ranchen. Måltidene inntas med de ansatte, og rommene er enkelt innredet.
Dette er den typen ranch hvor man kommer nærmest på hverdagslivet til de som jobber der.

Dag 1
Dere hentes i privat transport på flyplassen i Denver og kjøres til hotellet for innsjekk. Første kvelden kan dere spise middag på hotellet, eller på en restaurant i nærheten.

Dag 2
Etter frokost på hotellet blir dere hentet med privat transport og kjørt til ranchen for innsjekk der. Dere får lunsj servert «family-style». Alle måltider serveres felles, og maten er selvsagt hjemmelaget.
På ettermiddagen kan dere gjøre ulike aktiviteter som hesteridning, fotturer, fisking eller liknende.
Felles middag, og kvelden avsluttes rundt bålet, gjerne med noen innslag med spennende historier fra de lokale.

Dag 3 – 5
Felles frokost på hotellet før dagens valg av aktiviteter. Aktiviteter man kan velge mellom er ofte hesteridning, fotturer, fisking, tubing, leirdueskyting, camping, gjete storfe og hayrides.
Lunsj og middag på ranchen mellom aktivitetene, hvor alle samles.

Dag 6
Frokost på ranchen og utsjekk. Dere har privat transport til den lille, sjarmerende byen Fort Collins hvor dere skal ha siste natten. Her kan vi anbefale river rafting på Poudre River, eller paddleboard på Horsetooth Lake.
Middagen kan for eksempel være på en lokal «farm-to-table» restaurant, eller i Fort Collins bryggeri.

Dag 7
Frokost på hotellet, og utsjekk. Dere vil ha noen timer til sightseeing/shopping på egen hånd i Fort Collins før dere får privat transport til Denver flyplass for innsjekk og hjemreise.

Dette er kun et lite eksempel på hvordan en slik tur kan legges opp. Vi gir dere mer enn gjerne flere forslag til gode løsninger deres gruppe. Bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.
En slik tur kan også kombineres med et stopp på Island på veien over Atlanteren.

Hjertelig velkommen inn i Eventfuls verden!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.