Temaeiser

Det er mye som skal på plass når flere reiser sammen. Man har som regel felles agenda og da bør hele reisen være nøye organisert. Man skal fly sammen, bo sammen og komme seg til og fra flyplassen. Eventful har sitt eget reisebyrå med konsulenter som har tilrettelagt denne type reiser i mange år. I tillegg til dette kan Eventful bidra med litt ekstra «krydder» som gjør reisen spesiell…

Hvorfor ikke forvandle reisen til en begivenhet? Eventful tar seg av alle de praktiske aspektene ved reisen – og mye mer… Man kan overraske medlemmene i gruppen før avreise og skape forventninger til det som skal skje. Ved å legge inn enkle elementer, kan man forvandle en standard gruppereise til en opplevelse. Vi har løsninger for alle budsjetter.

Vi tar oss av alt det praktiske og sørger for at alt er organisert ved ankomst. Vi ordner også med bordbestilling på restauranter og berømte nattklubber, sightseeing og utflukter, billetter til show- og sportsarrangement. Man kan oppnå mye med «det lille ekstra». Hos Eventful får dere en komplett løsning med reisearrangement og aktiviteter på stedet.

Eventful tilbyr trygghet, fleksibilitet, nøye kvalitetssikring og budsjettkontroll i henhold til deres ønsker.

Vi stiller gjerne med reiseleder.

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.